THE HAUTE : Living

THE HAUTE : Office Function
THE HAUTE : Office Function
September 24, 2019
Detached
March 14, 2019
THE HAUTE : LIVING

OFFICE RESIDENCE THE HUATE

The key design concept is “Private Oasis”. Vertical garden is a main characteristic of facade design. This also increasing the green area merged into the building is to provide the replacement of lessened green space in the city. While the project is designed to maximize both the floor area and the open space of green area, their spatial relationship creates maximum ventilation and openness in responses to tropical climate without sacrificing privacy. Rooms are not only fully open into internal open space but the open space are designed to weave through the house. Especially, bedrooms are designed to enjoy their own private garden.